MUSTER 4K PATTERN


►23.5.-21.6.2014►Von Krahl (Rataskaevu 10, Tallinn)
kunstinäitus “MUSTER 4K”

Kunstiteosed LIVE!►

Tegu on kunstnike ühisnäitusega “MUSTER 4K”, kus eksponeeritakse EKA kompositsiooni ja ksülograafia õppeaine raames valminud mustri temaatilisi teoseid. Näitusel osalevad, igaüks ühe teosega, Eesti noorema põlvkonna kunstnikud ja ka näItuse korraldaja T.L. Tööde tehnilised lahendused varieeruvad traditsioonilisest modernse kunstini, kuid et mustri korratav olemus kõige paremini esile tuleks, on kõik osalejad esitanud kompositsioonid ruudukujulise kujutisena.

►Näituse AVAMINE REEDEL►23.5.2014►KELL 18:00!
+
►Näituse AFTEKAS►KELL 22:00►BASHMENT!►
www.facebook.com/events/608749009217585

TERE TULEMAST!

2014maiMuster4Kposter

—————————————-
MUSTER (ornament, dekoor, kiri) on geomeetrilistest kujunditest ja nende osadest, vahel ka märkidest ja sümbolitest moodustatud või valmistamise tehnoloogia käigus kujunenud rütmiline kaunistus rõivastel, ehitistel, tarbeesemetel ja mujal. Mustreid/ornamente on leitud juba kiviajast pärinevatelt arheoloogilistelt leidudelt. Tänapäeval peitub muster kõikjal, näiteks: “muusikateoses korrapäraste dünaamiliste rõhkude ehk aktsentide perioodiliste kordumiste näol”.
—————————————-
Näitust koordineerib ja produtseerib Tarrvi Laamann.
—————————————-
Respekt ►
www.eaa.ee
www.kulka.ee
www.artun.ee
www.loovala.ee
www.laamann.ee
www.vonkrahl.ee
www.bashment.ee
www.liviko.ee/caribba
www.r2.ee/bashmentfm

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s